Leden en donateurs

Hier vind je alle informatie over lid worden, de contributie, opzeggen en informatie om donateur te worden.


Lid worden en contributie

Lid worden is heel eenvoudig. Bezoek een repetitie en speel mee. Heb je een aantal malen meegespeeld, past het niveau bij je en lijkt het orkest je leuk toe, dan meld je je aan als lid.

Als lid van Da Capo kun je een instrument van ons lenen (mits voorradig). Heb je zelf een instrument, dan kun je jouw eigen instrument bij ons laten verzekeren.

Harmonieorkest tot 14 jaar: € 10,= per maand

Harmonieorkest vanaf 14 jaar: € 20,= per maand


Lidmaatschap opzeggen

Wil je het lidmaatschap opzeggen? Dan kan uiteraard ook. We vinden het jammer als leden vertrekken, maar gelukkig komen veel leden die ooit zijn vertrokken, weer terug bij onze vereniging.

Stuur een e-mail naar info@dacapo-leeuwarden.nl.

Vermeld in de mail de datum waarop je wilt stoppen met je lidmaatschap, bij voorkeur na de zomervakantie of na de kerstvakantie. De opzegtermijn is één maand; de einddatum is de laatste dag van de maand.
Als je dan alle spullen van de vereniging hebt ingeleverd (uniform, muziek en eventueel je instrument als dat van de vereniging is), stopt de contributie en ben je geen lid meer.


Donateurs

Da Capo ontvangt geen subsidies, maar is voor haar inkomsten afhankelijk van contributies, donaties, en opbrengsten uit acties en optredens. Als vereniging zijn wij blij met u als donateur. U draagt de vereniging een warm hart toe en uw bijdrage vormt een welkome aanvulling op ons budget. De minimum bijdrage is € 15,= per jaar. U ontvangt dan tweemaal per jaar onze digitale nieuwsbrief en een kaartje voor het jaarlijkse verenigingsconcert.
Wilt u donateur worden? Stuur dan een email met als onderwerp 'donateur' naar info@dacapo-leeuwarden.nl en vermeld daarin uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op.